KOE LUMOAVAT LUONTOKOKEMUKSET KANSSAMME!

Viimeinkin web-sivumme on avatttu ja Oulangan Taika näkee päivänvalon! Tätä päivää on odotettu jo pitkään!

MITÄ ME TEEMME?

Oulangan Taika tuo suomen vaikuttavimmat luontoelämykset kaikkien ulottuville! Kanssamme voit lähteä matalalla kynnyksellä nauttimaan Koillis-Suomen lumoavista luontoelämyksistä. Vaellukselle tai retkelle lähtiessä tarvitset vain normaalin peruskunnon ja hyvät jalkineet. Palveluumme kuuluvat kaikki muut retkeilyssä tarvittavat varusteet.

Pääsääntöisesti järjestämme räätälöityjä vaelluksia 3-6 hengen ryhmille tai räätälöityjä päiväretkiä 3-10 hengen ryhmille. Tarjolla on myös muutamia avoimia vaelluksia Oulangan kansallispuistossa, joille ilmoittautuminen on jo käynnissä kesälle 2023.

Lisäksi valikoimassamme on omatoimisesti tehtävä Lumousvaellus Omatoimisesti, josta voit lukea lisää lähiaikoina julkaistavasta blogipostauksesta sekä tietysti palvelut sivuiltamme.

Jos et löydä sopivaa vaellusta tai retkeä, ota yhteyttä! Päivitämme aikatauluun myös lisää avoimia vaelluksia kysynnän mukaan.

Missä me toimimme?

Yrityksen nimestä voi päätellä kotipaikkamme – se on Suomen vaikuttavimpien ja suosituimpien vaellusreittien ja luontokohteiden keskellä Kuusamossa. Viemme asiakkaitamme Oulangan Kansallispuiston lisäksi myös Sallan, Riisitunturin ja Hossan kansallispuistoihin

MIKSI lähteä kanssamme luontoon?

Luonto tarjoaa meille kaikille iloa, voimaa ja paikan rauhoittua. Haluamme tarjota nämä elämykset kaikkien ulottuville ja rohkaista ihmisiä myös uuden harrastuksen pariin.

Opastetut vaelluksemme eivät ole vain liikkumista paikasta toiseen vaan vaellukset toimivat myös hyvinä retkeilykursseina. Vaelluksella opettelemme eri retkeilyn perusteita: varusteiden käyttöä, luonnossa liikkumista, leiriytymistä, kartanlukua jne. Lisäksi kiinnitämme huomiota Koillismaan rikkaaseen eläin- ja kasvilajistoon luonnossa sekä alueen luonnon erikoispiirteisiin.

Saat retken ajaksi tärkeimmät retkeilyvarusteet käyttöösi ja tarvittaessa myös vaellukselle suunnitellun eväspaketin mukaasi, joten retkillemme osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Myös kattava ennakkopaketti auttaa valmistautumaan tulevaan retkeen ja toki olemme vaelluksen jälkeen kiinnostuneita kokemuksestasi vaelluksella

Tavoitteenamme on, että retken päätyttyä palaat takaisin iloinen ilme kasvoillasi, täynnä energiaa ja unohtumattomia muistoja mukanasi!

MITÄ SINUN KANNATtaa tehdä?

Tutustu web-sivuihimme ja reissutarjontaamme, ota sosiaalisen median tilimme seurantaan ja tule mukaan! Laita viestiä, jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysymyksiä!

Talvisin terveisin

Tommi / Oulangan Taika