ALOITTELIJAN PERHOKALASTUSKURSSI

Opi uusi, upea harrastus aloittelijan perhokalastuskurssillamme!

perhokalastusKURSSIN TIEDOT

Aloittelijan perhokalastuskurssin kesto on seitsemän tuntia. Leppoisa ja kiireetön kurssi on tarkoitettu lajin vasta-alkajille.

Kurssin aikana opit perinteisen perhokalastuksen heittotekniikan ja välineet sekä pääset kokeilemaan uusia taitojasi maineikkaalla Käylänkoskella.

Et tarvitse kurssille mitään varusteita, saat meiltä käyttöösi tarvittavat välineet. Jos sinulla on omat välineet, joita et mielestäsi osaa käyttää, ota ne mukaasi.

Kurssin jälkeen hallitset perhonheiton periaatteen ja käytännön tekniikan.

Kurssipäivä on jaettu kahteen jaksoon, joiden välissä syömme herkullisen lounaan kahveineen Leenan Koskituvalla kuohuvan Käylänkosken rannassa.

Ensimmäisellä jaksolla harjoittelemme heittämistä Käylän urheilukentällä. Nurmipintainen ja esteetön kenttä on erinomainen paikka opetella heittämisen perusteita. Urheilukenttä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Käylänkoskelta.

Toisella jaksolla sovellamme uusia oppejamme Käylänkoskella. Virrassa on muun muassa harjuksia ja taimenia, joten kukaties pääsemme väsyttämään kalojakin. Käylänkoskella ei tarvita kahluuvarusteita, sillä jokirannat ovat helppokulkuisia ja kohteessa on kiinteä, pitkä heittolaituri.

Kysy tarkempia tietoja kurssista, aikatauluista, tarpeellisista varusteista ja muista yksityiskohdista.

Kurssin hinta on 129 € / henkilö

OPAS

Oulangan Taika Oy:n nymfikalastuskurssin kouluttajana toimii Jussi Lähdesmäki. Hän ohjaa myös muut myös muut perho- ja talvikalastukseen liittyvät ohjelmapalvelumme.

Jussi on erittäin kokenut perhokalastaja, joka on tehnyt harrastuksestaan itselleen ammatin. Hän on kalastanut Kuusamon virtavesillä vuodesta 1998 lähtien ja erikoistunut harjuksen sekä suurtaimenen kalastukseen. Lohta hän on kalastanut Tenolla ja Norjan Finnmarkissa 1990-luvun alusta lähtien.

Jussilla on valmentaja- ja opaskoulutusta ja hänet tunnetaan tinkimättömän turvallisena, motivoivana, asiantuntevana ja viihdyttävänä oppaana. Hän hallitsee perhokalastuksen erikoissanaston myös englanniksi.

Jussilla on matkailualan turvallisuuspassi sekä vesipelastuskoulutus.

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@kuusamonkalastus.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö