RÄÄTÄLÖIDYT KALASTUSELÄMYKSET

Etkö löytänyt tarjonnastamme vielä itsellesi sopivaa kalastusohjelmaa? Ei se mitään, räätälöidään sinulle tai seurueellesi toiveitten mukainen retki tai kurssi.

Lähdetäänkö Kitkajärvelle jigikalastamaan ahvenia ja haukia vai haluatko pintaperhokalastamaan siikoja soutuveneestä? Vai perho-onkimaan pikkujokien lompoloista yllätysharreja? Vai mennäänkö lampisiikoja perhoilla jallittamaan? Tai ehkä sinua kiinnostavat isojen jokien suvannoissa lymyävien haukien heittokalastaminen?

Kerro toiveistasi ja me toteutamme ne.


PIKKUJOKIEN SALAPAIKKARETKET

KITKAJÄRVEN VENERETKET

Suomen kansallismaisemien joukkoon lukeutuva jylhä Kitkajärvi on Euroopan suurin lähde ja ikiaikainen Pohjois-Kuusamon kala-aitta. Kitkajärvessä on hopeakylkisiä siikoja ja muikkua, Kitkan viisasta, ahmivia taimenia ja haukia, jotka voivat kasvaa suorastaan valtaviksi.

Ala-Kitkan suojaisille lahdille suuntautuvilla soutuveneretkillämme voimme heittokalastaa, jigikalastaa, perhokalastaa tai vetää perinteisellä tavalla uistinta – miten vain haluat.

Veneretkille otamme kerrallaan korkeintaan kaksi kalastajaa.

SIIKOJA JA HAUKIA LAMMISTA

Opas

Räätälöityjen retkiemme oppaana ja veneemme kipparina toimii Jussi Lähdesmäki.

Jussi on kokenut ammattioppaamme, joka tuntee Kuusamon vedet, kalat ja kalastustavat. Lähde hänen mukanaan unelmiesi räätälöidylle kalastusretkelle.

Jussin löydät myös Instagramista nimellä jussilahdesmaki


Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi

Jätä yhteydenottopyyntö